Advertisement

Tálibok : Cnn Feltehetoleg Az Orosz Kormanytol Kaptak Fegyvereket A Talibok Afganisztanban - Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a.

Tálibok : Cnn Feltehetoleg Az Orosz Kormanytol Kaptak Fegyvereket A Talibok Afganisztanban - Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a.. A műsorban az is lehangzott, hogy jobban oda kellene figyelni a belorusz titkosszolgálat tevékenységére, valamint. A tálibok vagy talibán (pastu nyelven: Úgy néz ki ez az apró testa rossa, mintha kinder tojásban találták volna. A tálibok májusban átfogó offenzívát indítottak a kormányerők ellen, kihasználva azt, hogy az amerikaiak vezette nemzetközi haderő megkezdte a kivonulást az országból. A tálibok biztosították kínát afelől, hogy afganisztán területét nem használják más országok biztonságának fenyegetésére, a kínai tisztségviselők pedig ígéretet tettek arra.

Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. A műsorban az is lehangzott, hogy jobban oda kellene figyelni a belorusz titkosszolgálat tevékenységére, valamint. Ez már a tizedik tartományi székhely, amely a radikálisok kezére került egy hét alatt. A tartományi tanácsot vezető naszír ahmad fakiri elmondása szerint a fegyveres tálibok megszerezték a legfontosabb területeket, a kormányzói hivatalt, a. Attaullah atta, a déli kandahár tartományi tanácsának egyik tagja azt mondta, hogy a tartományban folytatódnak az összecsapások, a tálibokat visszaszorították.

Kcxuvc1r Ku6m
Kcxuvc1r Ku6m from propeller.hu
Problémás az afganisztáni német katonai misszió utóélete. A hadsereget segítő helyi lakosok a tálibok célkeresztjébe kerültek, és úgy érzik, a nyugati szövet. The decision by us president joe biden to delay the. Sitting over a cup of green tea, haji hekmat proclaims, we have won the war and america has lost. A tálibok egyik szóvivője a twitteren jelentette be, hogy csapataik teljességgel megszállták kandahárt. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. Az amerikai hírtelevízió információi szerint a férfi éppen egy családi ünnepségre tartott. A tálib kifejezés az arab طالب (ṭālib, ~diák, tanítvány) szóból származik, korábban a pastu társadalom vezető rétegének iszlám iskolákban kiképzett fiatal tagjait takarta.

Problémás az afganisztáni német katonai misszió utóélete.

A tálibok hadi sikerei nagyrészt annak köszönhetőek, hogy az usa a közelmúltban kivonult az országból. A tálibok előrenyomulása tömegeket kényszerít arra, hogy útnak induljanak. Attaullah atta, a déli kandahár tartományi tanácsának egyik tagja azt mondta, hogy a tartományban folytatódnak az összecsapások, a tálibokat visszaszorították. A radikális iszlamista tálibok elfoglalták afganisztán második legnépesebb városát, kandahárt is. A radikális iszlám csoport egyre nagyobb területeket hajt uralma alá afganisztánban. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát. All structured data from the file and property namespaces is available under the creative commons cc0 license; A tálibok vagy talibán (pastu nyelven: Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. A szélsőséges tálibok az utóbbi időben, a nyugati erők kivonulásán felbátorodva új offenzívát indítottak a városok bekerítésére és a területszerzésre. The taliban has captured dozens of districts from afghan government forces since the start of the international military withdrawal on may 1. Afganisztánban több tartományban heves harcok dúlnak a kormány ellen lázadó tálibok és az afgán biztonsági erők között.bővebben :

A tálibok még akkor sem tartották uralmuk alatt afganisztán északi részének egészét, amikor ők voltak hatalmon az országban. A kormányellenes afganisztáni tálibok csütörtökre elfoglalták a kabultól 150 kilométerre délnyugatra fekvő gazni városát. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. A tálibok biztosították kínát afelől, hogy afganisztán területét nem használják más országok biztonságának fenyegetésére, a kínai tisztségviselők pedig ígéretet tettek arra. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból.

Talib Archives Fuhu
Talib Archives Fuhu from fuhu.hu
A tálib kifejezés az arab طالب (ṭālib, ~diák, tanítvány) szóból származik, korábban a pastu társadalom vezető rétegének iszlám iskolákban kiképzett fiatal tagjait takarta. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra bejelentette: Sitting over a cup of green tea, haji hekmat proclaims, we have won the war and america has lost. Attaullah atta, a déli kandahár tartományi tanácsának egyik tagja azt mondta, hogy a tartományban folytatódnak az összecsapások, a tálibokat visszaszorították. Habiba danes, az északi tahar tartomány egyik parlamenti képviselője szerint a tálibok arra kényszerítik az ottani hajadon vagy megözvegyült nőket, hogy menjenek férjhez a harcosaikhoz. De kik azok a pastuk? A who arra is figyelmeztetett, hogy legalább hárommillió afgán gyereket fenyeget az éhezés.

The taliban has captured dozens of districts from afghan government forces since the start of the international military withdrawal on may 1.

Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a. A tálibok kezén kandahár is, a főváros kabul lehet a következő. A tálibok vagy talibán az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim vallást követő pastu nacionalista mozgalom. Attaullah atta, a déli kandahár tartományi tanácsának egyik tagja azt mondta, hogy a tartományban folytatódnak az összecsapások, a tálibokat visszaszorították. Egy biztonsági forrás arról számolt be, hogy a hadsereg, a politikai és az adminisztratív tisztségviselők egy 48 órás. The taliban has captured dozens of districts from afghan government forces since the start of the international military withdrawal on may 1. Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát. The decision by us president joe biden to delay the. Afganisztánban több tartományban heves harcok dúlnak a kormány ellen lázadó tálibok és az afgán biztonsági erők között.bővebben : All structured data from the file and property namespaces is available under the creative commons cc0 license; A beszámolók szerint folyamatosan nő a polgári áldozatok száma, és több magas rangú afgán tisztviselő is életét vesztette. A tálibok biztosították kínát afelől, hogy afganisztán területét nem használják más országok biztonságának fenyegetésére, a kínai tisztségviselők pedig ígéretet tettek arra. A tálib kifejezés az arab طالب (ṭālib, ~diák, tanítvány) szóból származik, korábban a pastu társadalom vezető rétegének iszlám iskolákban kiképzett fiatal tagjait takarta.

Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát. Amennyiben a dohai megállapodást hatályon kívül helyezik, az nagy háborúhoz fog vezetni, amiért a felelősség egyértelműen. A tálibok ezenkívül fokozták támadásaikat több tartományi székhely környékén, köztük a nyugati herát és a déli kandahár tartományban. Azonban úgy tűnik, most mindent megtesznek azért, hogy teljesen ellenőrzésük alá vonják ezt a területet, mielőtt kabulra fordítanák figyelmüket. Afganisztánban több tartományban heves harcok dúlnak a kormány ellen lázadó tálibok és az afgán biztonsági erők között.bővebben :

Csak Eros Idegzetueknek Talibok Fociznak Emberfejekkel Sziriaban Video Kozel Kelet Jelene Middle East Present
Csak Eros Idegzetueknek Talibok Fociznak Emberfejekkel Sziriaban Video Kozel Kelet Jelene Middle East Present from kozelkeletjelene.weebly.com
Files are available under licenses specified on their description page. Ez már a tizedik tartományi székhely, amely a radikálisok kezére került egy hét alatt. Azonban úgy tűnik, most mindent megtesznek azért, hogy teljesen ellenőrzésük alá vonják ezt a területet, mielőtt kabulra fordítanák figyelmüket. Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát. The taleban say that osama bin laden is a guest in their country, and they will not take action against him. A tálibok egyik szóvivője a twitteren jelentette be, hogy csapataik teljességgel megszállták kandahárt. A hadsereget segítő helyi lakosok a tálibok célkeresztjébe kerültek, és úgy érzik, a nyugati szövet. A tálibok előrenyomulása tömegeket kényszerít arra, hogy útnak induljanak.

The decision by us president joe biden to delay the.

A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a. A tálibok vagy talibán az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim vallást követő pastu nacionalista mozgalom. A tálibok egyik szóvivője a twitteren jelentette be, hogy csapataik teljességgel megszállták kandahárt. 'students' or 'seekers'), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Habiba danes, az északi tahar tartomány egyik parlamenti képviselője szerint a tálibok arra kényszerítik az ottani hajadon vagy megözvegyült nőket, hogy menjenek férjhez a harcosaikhoz. Az amerikai hírtelevízió információi szerint a férfi éppen egy családi ünnepségre tartott. Afgánok, afganisztán névadói, az ország nevének jelentése nem más, mint az agánok (pastuk) földje! A radikális iszlám csoport egyre nagyobb területeket hajt uralma alá afganisztánban. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: A tálibok vagy talibán (pastu nyelven: A hadsereget segítő helyi lakosok a tálibok célkeresztjébe kerültek, és úgy érzik, a nyugati szövet. Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát.

Posting Komentar

0 Komentar